فهرست مطالب این صفحه
Toggleدیگر تقریبا همه ما میدانیم که داشتن یک محتوای عالی و درجه یک، از اساسی ترین و اصلی ترین نیازهای هر وب سایت برتری است. بدون شک، بدون داشتن محتوایی سئو شده و منظم نمیتوانیم وب سایت خود را با وجهه مناسبی به گوگل نشان دهیم تا به رتبههای بالایی گوگل برسیم. اما، آیا تاکنون اصطلاحی به نام پست مهمان به گوش تان خورده است؟ گاهی اوقات، این مطالب زیبا و حرفه ای که برای وب سایتها طرح میشوند، لزوما نباید در خود وب سایت اصلی درج شوند. در این حالت میتوانیم یک یا چند مورد خاص از مطالب خود را در سایتهای دیگری به عنوان مهمان آن سایت وارد کنیم تا دیگر افراد خواننده ان وب سایتها نیز با ما و حرفه ما آشنایی بیشتری پیدا کنند. اما آیا واقعا کار به این سادگیهاست؟
در این مقاله از وب سایت آژانس مهرگان، کمربندها را سفت ببندید! چرا که در این مقاله جذاب قصد داریم تا به تمامی سوالات شما در مورد پست مهمان و این که آیا خرید پست مهمان خوب است یا نه بپردازیم.
به طور کلی، این پست مطلبی است که معمولا توسط تولید کنندگان محتوای سایت مهمان نوشته شده و سپس در سایت و یا حتی در وبلاگ دیگری، تحت عنوان وب سایت یا وبلاگ میزبان، قرار میگیرد. با این کار، عملا افراد میتوانند به معرفی خدمات و یا محصولات خود در سایت میزبان بپردازند. طبیعتا وب سایت میزبان نیز در ازای این خدمت خود از شما مبلغ و یا درخواستی خواهد داشت که در ادامه به بررسی آنها نیز خواهیم پرداخت.
بنابراین، در پاسخ به این که هدف از پست مهمان چیست، میتوان گفت که هدف اصلی، دیده شدن وب سایت شما و همچنین وب سایت میزبان است. اگر این دو فرایند به خوبی صورت گیرند، شما میتوانید یک معامله مستمر و مفید را بین خود و سایت میزبان داشته باشید.
از مهم ترین کاربردهای این پست میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که تمامی موارد اشاره شده در بالا زمانی مفید فایده خواهند بود که شما وب سایت میزبان مناسبی را انتخاب کنید. در ادامه این مقاله به بررسی برخی از ویژگیهای سایتهای انتشار دهنده پست مهمان، و مزایا و معایب پست مهمان برای وبلاگ میزبان نیز خواهیم پرداخت.
معمولا وقتی افراد با اصطلاح پست مهمان آشنا میشوند، دچار یک سردرگمی میان تفاوت فروش بک لینک و پست مهمان میشوند. از آن جایی که گوگل اصلا دوست ندارد وب سایتهایی باشند که در ازاء دریافت پول مطلب در سایت خود قرار دهند، رباتهای آن از یک سری الگوریتمهای خاص برای یافتن این سایتها استفاده میکنند.
معمولا در فروش بک لینک، سایت دریافت کننده پول قبول میکند تا پست شما را برای مدت خاصی در سایت خود قرار دهد و سپس آن را پاک کند. اگر گوگل متوجه این موضوع شود، هم به سایت شما و هم به سایت پذیرنده فروش بک لینک امتیاز پائینی میدهد.
همچنین، برخی از سایتهای میزبان از تکنیکهایی مانند تکنیک pop-up برای نشان دادن مطلب شما به افراد استفاده میکنند که این امر نیز میتواند باعث بروز آسیبهای زیادی به وب سایت شما شود.
بنابراین، قبل از سفارش Guest post، پیشنهاد میکنیم حتما با یک متخصص در این زمینه مشورت کرده و این دو موضوع اشاره شده در بالا را با سایت میزبان خود در میان بگذارید. یکی از اصلی ترین ویژگیهای سایتهای انتشار دهنده Guest post، رعایت دو نکته اشاره شده در بالا است.
هنگامیکه بخواهیم در مورد اهمیت پستهای مهمان از نظر سئو سایت صحبت کنیم، باید آن را به دو دسته تقسیم کنیم:
همچنین این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر برای سایتی Guest post تهیه میکنید، به هیچ وجه نباید بیش از 20% لینک ها با کلمات کلیدی سایت شما ایجاد شود.
اما اگر مطالب خود را در سایت اشتباهی قرار دهید و یا اینکه مطالب غیر مفیدی در سایت میزبان قرار دهید، تمامی فواید اشاره شده در بالا برعکس عمل خواهند کرد.
در مورد معایب نیز، معمولا در این مورد سوال دارند که آیا اشتراک لینک در پست مهمان تاثیر منفی هم دارد یا خیر. باید گفت که متاسفانه اگر در مطالب گذاشته شده در وب سایت شما ایرادی از نظر سئو وجود داشته باشد، احتمال نابودی وب سایت شما نیز وجود دارد. پس، در پاسخ به این سوال که آیا پست مهمان برای سایت میزبان ضرر دارد یا خیر باید گفته که بله باید مراقب مطالب درج شده در وب سایت خود باشید.
برای داشتن یک Guest post حرفه ای، توجه به نکات زیر ضروری است:
کافیست خود را به عنوان یک معتمد و کاربلد در حوزه مربوطه بشناسانید و بازدیدهای نسبتا خوبی در وب سایت خود داشته باشید تا همگی برای این امر به سراغ شما بیایند.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم تا با بررسی پست مهمان و تاثیر آن بر سئو و نحوه ساخت آن، شما را در داشتن وب سایت پر بازدید تر بیشتر راهنمایی کنیم.