طراحی سایت دو زبانه
در جهان مدرن امروز سایتی که به صورت دو زبانه طراحی می شود شانس بیشتری برای دیده شدن و گسترش کسب و کار دارد. وب سایت دو زبانه علاوه بر اینکه بر تجارت فرامرزی اثر گذار است می تواند بر روی تجارت های داخل مرزی هم تاثیرات مثبتی بگذارد. این امر بیشتر در کشورهایی که دارای چندین زبان و گویش می باشند کاربرد بیشتری دارد.
بیشتر افرادی که فعالیت بازرگانی دارند و با بازارهای جهانی در ارتباط اند بیشترین استفاده را از سایت های دو زبانه می برند. همچنین، افرادی که به کشور دیگری مهاجرت می کنند و قصد آماده سازی یک سایت را دارند می توانند از طراحی وب سایت چند زبانه کمک بگیرند. افرادی که از کشور دیگری به ایران مهاجرت می کنند و یا قصد اقامت کوتاه مدتی را در این کشور دارند می توانند از طریق خدماتی که سایت های دو زبانه به آن ها ارائه می کنند نیاز خود را به جهت خرید یا کسب اطلاعات از سایت های ایرانی بر طرف نمایند.
آژانس طراحی سایت مهرگان با بیش از ده سال سابقه و حضور در عرصه ی فناوری اطلاعات و با بهره گیری از برترین متخصصان دستاوردهای قابل توجهی را در خصوص طراحی سایت دوزبانه و طراحی سایت چند زبانه با وردپرس کسب کرده است.
مهم ترین کاربردهای طراحی سایت دو زبانه
طراحی سایت دو زبانه یا سایت چند زبانه بیشتر در موارد زیر کاربرد داشته و باعث معرفی و ارائه خدمات یک سایت در سایر کشورها و عرصه ی بین المللی می شود.
- طراحی سایت پزشکی
- طراحی سایت صنعتی
- طراحی سایت شرکتی
- طراحی سایت فروشگاهی
- طراحی سایت گردشگری
- طراحی سایت خبری
- طراحی سایت پورتال سازمانی
آژانس طراحی سایت مهرگان با بهره گیری از بهترین تیم در مجموعه خود به طراحی انواع سایت ها به صورت دو زبانه پرداخته و بهترین کیفیت را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.
روش های دو زبانه کردن وبسایت
به صورت کلی برای دو زبانه کردن انواع وب سایت از دو روش زیر استفاده می شود:
- استفاده از ساب دامین:
Subdomain یکی از مرسوم ترین روش های ساخت و طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه است. در این روش به تعداد زبان های مختلفی که صاحبان سایت در نظر می گیرند یک Sub Domain جداگانه در نظر گرفته می شود. در روش ساب دامین می توان به صورت سلیقه ای از قالب، ساختار و ترکیب های متفاوتی استفاده کرد. البته موارد نام برده شده بسته به کاربرد و نیاز سایت انتخاب شده و سلیقه صاحبان سایت نیز در این خصوص در نظر گرفته می شود.
گاها می توان قالب ها و ساختار مربوط به سایت های دو یا چند زبانه را مانند هم طراحی کرد. این نوع سایت ها از نظر گرافیکی کاملا شبیه به هم هستند و تنها تفاوت آن ها در چپ چین و راست چین بودن بودن می باشد.
- روش اتوماتیک:
در روش دوم سایت به صورت خودکار و اتوماتیک به زبان دیگر ترجمه می شود. به این صورت که در ابتدا یک پلاگین و یا اسکریپت بر روی سایت نصب شده و کاربر با کلیک بر روی دکمه تغییر زبان به زبان دوم محتوای سایت دسترسی پیدا می کند.
هر یک از دو روش نام برده شده کاربردهای خاصی دارند و بسته به نیاز و شرایط سایت متقاضی طراحی می شود. آژانس خدمات طراحی سایت مهرگان به افرادی که به صورت حرفه ای سایت خود را راه اندازی کرده اند گزینه اول یعنی استفاده از ساب دامین را پیشنهاد می دهد. روش ساب دامین متودی حرفه ای و مطابق با استانداردهای جهانی می باشد که کیفیت سایت شما را به صورت چند برابر افزایش خواهد داد.
سفارش طراحی سایت دوزبانه
جهت سفارش طراحی سایت دو زبانه و یا سفارش طراحی سایت چند زبانه می توانید با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید.
قبل از راه اندازی سایت دو زبانه به چه مواردی توجه کنیم؟

- انتخاب زبانهای هدف کسب و کار:
- در ابتدا باید به این موضوع فکر کنید که مخاطبینی از کدام کشور می خواهید؟
- باید بررسی کنید که کدام یک از کشورها مخاطبینی پرمزیت به شما می دهند.
- باید ببینید که اولویت کدام یک از زبان ها در جهان بیشتر است.
- تعداد گویشگران به زبان انتخابی شما چقدر است؟
- فرهنگ زبان مقصد با فرهنگ زبان شما چه شباهت و چه تفاوت هایی دارد و آیا توجیه مناسبی برای انتخاب این زبان است؟
- انتخاب زبان پیش فرض:
قبل از راه اندازی و طراحی سایت خود باید ببینید اکثر بازدیدکنندگان شما از کجا هستند؟ این موضوع به شما کمک می کند تا زبان پیش فرض سایت خود را به راحتی انتخاب کرده و از مابقیه زبان ها به عنوان زبان دوم و ترجمه زبان پیش فرض سایت خود استفاده کنید.
- مخاطب شناسی در زبانهای دیگر
در صورتی که مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت شما در شرایط فعلی از کشوری خاص هستند می توانید زبان آن کشور را به زبان سایت خود اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که چند زبانه بودن سایت هزینه طراحی و بروزرسانی را بیشتر می کند. به همین دلیل، در صورتی که در آینده برنامه توسعه ی محصولات خود را به آن کشور دارید از اضافه کردن زبان جدید به سایت خود خودداری کنید. در عوض هر زمان که آماده گسترش سایت و ارائه ی محصولات خود به کشوری بودید می توانید در همان لحظه زبان آن کشور را به زبان سایت خود اضافه کنید.
- بررسی توانایی تولید محتوا و بروزسانی در زبان اضافه
وقتی زبانی را به عنوان زبان دوم برای سایت خود انتخاب می کنید حتما به این موضوع فکر کنید که آیا توانایی تولید محتوا و گذاشتن مطلب به آن زبان را روی سایت خواهید داشت یا خیر؟ ایا استطاعت مالی سپردن کار ترجمه به یک مترجم را دارید؟ یا اینکه اگر مخاطبین شما نظری را برایتان ارسال کنند در خواندن، فهمیدن و پاسخ دادن پیام ها با مشکل مواجه نمی شوید؟
- چند درصد از مطالب به زبان دوم ترجمه می شوند؟
باید به این نکته توجه کنید که آیا می خواهید تمام مطالبی را که در زبان پیش فرض آمده است را به زبان دوم ترجمه کنید یا برخی از نکات مهم برایتان کافیست؟
- نرخ افزودن محتوا و بروزرسانی سایت در زبان اضافه
هزینه ی طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه فقط به طراحی اولیه آن مربوط نمی شود و باید هزینه ی آپدیت آن را هم در نظر گرفت. بسته به این که چه نوع سایتی را برای خود انتخاب کرده اید و کدام یک از قسمت های وب سایت را بروزرسانی می کنید هزینه های مختلفی را می پردازید.
به عنوان مثال، صفحه ای مثل درباره ما به ندرت به روز رسانی می شود. اما صفحه های مربوط به رویدادها را باید بسته به نوع سایت( هر روز، یک بار در هفته و یک بار در ماه) به روزرسانی کرد. به همین دلیل باید هزینه به روزرسانی سایت خود را که در چند زبان فعالیت می کند در نظر بگیرید که در این خصوص می توانید از مشاوره های تیم آژانس طراحی سایت مهرگان بهره مند شده و پلن مناسبی را برای سایت خود اجرا کنید.
قیمت طراحی سایت دو زبانه

هزینه طراحی سایت دو زبان به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال، اینکه مشتری از قبل یک سایت تک زبانه دارد یا اینکه طراحی سایت از صفر شروع می شود در افزایش یا کاهش هزینه ها تاثیر گذار است. همچنین باید دانست که مشتری به چه تعداد زبان هایی احتیاج دارد و از کدام روش برای طراحی سایت دو یا چند زبانه خود کمک می گیرد؟ به عنوان مثال طراحی سایت حرفه ای که بیشتر از طریق روش ساب دامین انجام می شود نسبت به متود اتوماتیک هزینه برتر خواهد بود. همچنین مسئله ی دیگری که بر روی هزینه طراحی یک وب سایت تاتیر می گذارد این است که مسئولیت ترجمه با کدام یک از طرف قرار داد است؟ اگر ترجمه بر عهده ی صاحب سایت باشد هزینه ی کم تری صرف خواهد شد.
در مورد مقایسه ی قیمت های سایت های تک زبانه و دو زبانه هم باید گفت که به صورت کلی هزینه طراحی سایت دوزبانه به نسبت ساخت دو وب سایت تک زبانه کم تر خواهد بود. آژانس خدمات طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه مهرگان با بهره گیری از تیم متخصص خود ارائه دهنده ی برترین کیفیت ها با مناسب ترین قیمت ها خواهد بود.
سوالات متداول
معمولا بین 30 تا 45 روز کاری زمان می برد.
هزینه طراحی سایت دو زبانه به طور تخمینی 8 میلیون تومان می باشد.
خیر، در ادامه طراحی سایت برای بازدهی بیشتر به خدمات سئو و پشتیبانی نیز نیاز است. روند طراحی سایت دوزبانه چقدر زمان می برد؟
قیمت طراحی وب سایت دو زبانه چقدر است؟
آیا طراحی سایت پایان کار است؟
4 Comments
سلام من یه سایت دو زبانه برای دفتر هواپیمایی میخواستم به چه صورت هست قیمتاش؟
سلام لطفا برای اطلاع از قیمت ها با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید
یه سایت برای پورتفولیو میخواستم به زبان کره ای و انگلیسی شما انجام میدین؟
سلام بله سایت های دو زبانه با هر زبانی که مد نظر شما باشد ساخته میشود